Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("LACTOSERUM")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 4330

  • Page / 174
Export

Selection :

  • and

LE LACTOSERUM. UNE IMPORTANTE SOURCE DE PROTEINES1974; TECHNICIEN DU LAIT; FR.; DA. 1974; PP. 27-37 (8 P.); BIBL. 13 REF.Article

CONSIDERATIONS SUR L'UTILISATION DU LACTOSERUM DANS L'INDUSTRIE ALIMENTAIRECASALIS J.1975; REV. LAIT. FR.; FR.; DA. 1975; NO 332; PP. 403-419 (8 P.)Article

LE LACTOSERUM - UN ALIMENT POUR QUI. VALEUR ALIMENTAIRE ET AVENIR D'UN SOUS-PRODUITDE LA BOURDONNAYE A.1974; REV. LAIT FR.; FR.; DA. 1974; NO 323; PP. 541-567 (11 P.); BIBL. 13 REF.Article

TURBULENCE PROMOTERS IN ULTRAFILTRATION OF WHEY PROTEIN CONCENTRATE = SYSTEMES PROVOQUANT DES TURBULENCES AU COURS DE L'ULTRAFILTRATION DE CONCENTRES PROTEIQUES DE LACTOSERUMDEJMEK P; FUNETEG B; HALLSTROM B et al.1974; J. FOOD SCI.; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 39; NO 5; PP. 1014-1017; BIBL. 16 REF.Article

HEAT-INDUCED CHANGES IN THE PROTEINS OF WHEY PROTEIN CONCENTRATE. = MODIFICATIONS, INDUITES PAR LA CHALEUR DES PROTEINES DES CONCENTRES PROTEIQUES DE LACTOSERUMLI CHAN E.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 1; PP. 47-56; BIBL. 35 REF.Conference Paper

PRECIPITATION AND RECOVERY OF WHEY PROTEINS : A REVIEW = PRECIPITATION ET RECUPERATION DES PROTEINES DE LACTOSERUM : REVUEHILL AR; IRVINE DM; BULLOCK DH et al.1982; CANADIAN INSTITUTE OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY JOURNAL; ISSN 0315-5463; CAN; DA. 1982; VOL. 15; NO 3; PP. 155-160; ABS. FRE; BIBL. 78 REF.Article

GROWTH AND CARCASS EVALUATION OF HOLSTEIN STEERS FED LIQUID ACID WHEY = CROISSANCE ET EVALUATION DE LA CARCASSE DE BOUVILLONS CONSOMMANT DU LACTOSERUM ACIDE LIQUIDELYNCH GP; MCDONOUGH FE; ROUGH DK et al.1975; J. DAIRY SCI.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 58; NO 11; PP. 1688-1694; BIBL. 8 REF.Article

PRODUCTIVITE DES VACHES ELEVEES AVEC DES RATIONS A NORMES APPAUVRIES EN PRODUITS LAITIERSARZUMANYAN EA; MARTYUGIN DD; IZILOV YU S et al.1975; IZVEST. TIMIRJAZEV. SEL'SKOKHOZ. AKAD.; S.S.S.R.; DA. 1975; NO 1; PP. 149-157; ABS. ANGL.; BIBL. 23 REF.Article

ISOLIERUNG UND FUNKTIONELLE EIGENSCHAFTEN VON MOLKENPROTEINFRAKTIONEN. I. FRAKTIONIERUNG VON MOLKE MIT ACETON = ISOLEMENT ET PROPRIETES FONCTIONNELLES DES FRACTIONS PROTEIQUES DU LACTOSERUM. I. FRACTIONNEMENT DU LACTOSERUM PAR L'ACETONEMEHRENS HA; KLOSTERMEYER H; REIMERDES EH et al.1983; ZEITSCHRIFT FUER LEBENSMITTEL - UNTERSUCHUNG UND -FORSCHUNG; ISSN 0044-3026; DEU; DA. 1983; VOL. 176; NO 2; PP. 102-107; ABS. ENG; BIBL. 60 REF.; 6 FIG./2 TABL.Article

NUTRITIONAL AND BIOCHEMICAL STUDIES OF WHEY PRODUCTS.FORSUM E; HAMBRAEUS L.1977; J. DAIRY SCI.; U.S.A.; DA. 1977; VOL. 60; NO 3; PP. 370-377; BIBL. 27 REF.Article

PROCESSING OF WHEY BY MEANS OF MEMBRANES AND SOME APPLICATIONS OF WHEY PROTEIN CONCENTRATE.DE BOER R; DEWIT JN; HIDDINK J et al.1977; J. SOC. DAIRY TECHNOL.; G.B.; DA. 1977; VOL. 30; NO 2; PP. 112-120; BIBL. 31 REF.Article

POLVERE DI SIERO DI LATTE, SIERO IDROLIZZATO E STREPTOCOCCUS FAECIUM IN DIETE PER CONIGLI IN ACCRESCIMENTO = LACTOSERUM DESHYDRATE, LACTOSERUM HYDROLYSE ET STREPTOCOCCUS FAECIUM DANS LES RATIONS DES LAPINS EN CROISSANCEMASOERO G; AUXILIA MT; BERGOGLIO G et al.1983; ANNALI DELL'ISTITUTO SPERIMENTALE PER LA ZOOTECNIA; ISSN 0304-047X; ITA; DA. 1983; VOL. 15; NO 2; PP. 85-99; ABS. ENG/FRE; BIBL. 10 REF.; 5 TABL.Article

GROWTH RESPONSE OF PAIL-FED HEIFERS TO AN ALL-WHEY MILK REPLACER = REACTION DE CROISSANCE DE GENISSES ELEVEES AU SEAU A UN SUCCEDANE DE LAIT CONSTITUE UNIQUEMENT DE LACTOSERUMVOLCANI R; BEN ASHER A.1974; J. DAIRY SCI.; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 57; NO 5; PP. 567-575; BIBL. 21 REF.Article

FOUR FACTOR RESPONSE SURFACE EXPERIMENTAL DESIGN FOR EVALUATING THE ROLE OF PROCESSING VARIABLES UPON PROTEIN DENATURATION IN HEATED WHEY SYSTEMS = ANALYSE EXPERIMENTALE DE LA REACTION SUPERFICIELLE VIS-A-VIS DE QUATRE FACTEURS, POUR EVALUER LE ROLE DES PARAMETRES TECHNOLOGIQUES SUR LA DENATURATION DES PROTEINES DU LACTOSERUM SOUMIS A UN TRAITEMENT THERMIQUENIELSEN MA; COULTER ST; MORR CV et al.1973; J. DAIRY SCI.; U.S.A.; DA. 1973; VOL. 56; NO 1; PP. 76-83; BIBL. 11 REF.Serial Issue

WHEY SOLIDS AS AGRICULTURAL FOAM STABILIZERS = MATIERE SECHE DU LACTOSERUM EN TANT QUE STABILISATEURS DES MOUSSES AGRICOLESLAMBOU MG; SPADARO JJ; RUSCH EM et al.1973; J. AGRIC. FOOD CHEM.; U.S.A.; DA. 1973; VOL. 21; NO 2; PP. 257-263; BIBL. 5 REF.Serial Issue

SOME ASPECTS OF WHEY UTILISATION = QUELQUES ASPECTS DE L'UTILISATION DU LACTOSERUMMANN EJ.1973; DAIRY INDUSTR.; G.B.; DA. 1973; VOL. 38; NO 2; PP. 77-78; ABS. FR. ALLEM. ESP.; BIBL. 19 REF.Serial Issue

ANALYSIS OF THE HIGH MOLECULAR WEIGHT FRACTION FROM SEMI-INDUSTRIAL GEL FILTRATION OF WHEY = ANALYSE DE LA FRACTION DE POIDS MOLECULAIRE ELEVE OBTENUE PAR FILTRATION SEMI-INDUSTRIELLE SUR GEL DU LACTOSERUMKHORSHID MA; JENSEN F.1973; MILCHWISSENSCHAFT; DTSCH.; DA. 1973; VOL. 28; NO 3; PP. 147-150; ABS. ALLEM.; BIBL. 20 REF.Serial Issue

DRYING OF WHEYHYND J.1980; J. SOC. DAIRY TECHNOL.; GBR; DA. 1980; VOL. 33; NO 2; PP. 52-54; BIBL. 1 REF.Article

UTILISATION DE L'ULTRAFILTRAT DE LACTOSERUM COMME SOURCE D'ENERGIE DANS L'ALIMENTATION DU TAURILLON.VERMOREL D; THIVEND P.1977; CENTRE RECH. ZOOTECH. VETER. THEIX, BULL. TECH.; FR.; DA. 1977; NO 27; PP. 5-11; BIBL. 4 REF.Article

UTILISATION DE L'ULTRAFILTRAT DE LACTOSERUM COMME SOURCE D'ENERGIE DANS L'ALIMENTATION DU TAURILLONVERMOREL D.1976; DGRST-7371281; FR.; DA. 1976; PP. 1-9; H.T. 6; (RAPP. FINAL, ACTION CONCERTEE: TECHNOL. ALIMENT. AGRIC.)Report

EFFECTS OF LOW LACTOSE WHEY, SKIM MILK AND SUGAR ON DIET PALATABILITY AND PERFORMANCE OF EARLY WEANED PIGS = EFFETS D'APPORT DE LACTOSERUM A FAIBLE TENEUR EN LACTOSE, DE POUDRE DE LAIT ET DE SUCRE SUR LA SAVEUR D'UNE RATION ET SUR LES PERFORMANCES DE PORCELETS SEVRES PRECOCEMENTWAHLSTROM RC; HAUSER LA; LIBAL GW et al.1974; J. ANIMAL SCI.; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 38; NO 6; PP. 1267-1271; BIBL. 12 REF.Article

COMPARISON OF FISH PROTEIN SOURCES AND MILK BY-PRODUCTS IN MILK REPLACERS FOR CALVES = COMPARAISON DES SOURCES DE PROTEINES DE POISSON ET DE SOUS-PRODUITS DU LAIT DANS DES ALIMENTS D'ALLAITEMENT POUR LES VEAUXGORRILL ADL; NICHOLSON JWG; LARMOND E et al.1975; CANAD. J. ANIMAL SCI.; CANADA; DA. 1975; VOL. 55; NO 2; PP. 269-278; ABS. FR.; BIBL. 20 REF.Article

DETERMINATIONS OF NONPROTEIN NITROGEN CONTENT OF CHEESE WHEY = DOSAGE DE L'AZOTE NON PROTEIQUE DES LACTOSERUMS DE FROMAGERIERIZVI SSH; JOSEPHSON RV.1975; J. DAIRY SCI.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 58; NO 10; PP. 1521-1523; BIBL. 12 REF.Article

ELECTROCOAGULATION DES PROTEINES DU LACTOSERUMKHARIN SE; YASYUNAS RM; POLYANSKIJ KK et al.1974; IZVEST. VYSSH. UCHEBN. ZAVED., PISHCH. TEKHNOL.; S.S.S.R.; DA. 1974; NO 5; PP. 165-166; BIBL. 6 REF.Article

EFFECT OF GAMMA-IRRADIATION ON GEL CHROMATOGRAPHIC PATTERN OF COTTAGE CHEESE WHEY = EFFET DE L'IRRADIATION GAMMA SUR LES DIAGRAMMES DE CHROMATOGRAPHIE EN GEL DU SERUM DE FROMAGE BLANCPATEL PC; ADHIKARI HR.1973; J. DAIRY SCI.; U.S.A.; DA. 1973; VOL. 56; NO 3; PP. 406-408; BIBL. 6 REF.Serial Issue

  • Page / 174